Η KSA Industrial Automation θα βρίσκεται για μία ακόμη χρονιά στη 17η Διεθνή Έκθεση Συσκευασιών, Μηχανημάτων, Εκτυπώσεων & Logistics SYSKEVASIA 2022,  η οποία θα διεξαχθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo – Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, από τις 30 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 3 Οκτωβρίου 2022. 

Θα χαρούμε να σας συναντήσουμε στο περίπτερό μας, Αίθουσα 3, Νο C4-D5-D7-D9, όπου θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για τo καινοτόμο concept iAutomation” της Omron μέσω του οποίου προσφέρονται λύσεις στις συνεχώς μεταβαλλόμενες, τεχνολογικές, κοινωνικές και περιβαλλοντικές συνθήκες της αγοράς, επιτρέποντας στους κατασκευαστές μηχανημάτων παραγωγής να προσαρμόζονται γρήγορα με τον πιο παραγωγικό και οικονομικά αποδοτικό τρόπο.  

Η Omron ως καινοτόμος στο πεδίο του βιομηχανικού αυτοματισμού προσθέτει μια νέα διάσταση  στην ποιότητα και την αδιάλειπτη διαθεσιμότητα των μηχανημάτων παραγωγής μέσω τεχνολογιών αιχμής όπως “machine learning” και “Predictive maintenance”, συνεισφέροντας στη βελτιστοποίηση της αποδοτικότητας της παραγωγής.