G2RV-ST

Slim relay 6mm με βελτιωμένα χαρακτηριστικά

Τα τυποποιημένα slim relay 6mm με ακροδέκτες (πόδια) βιομηχανικού τύπου και νέα, επανασχεδιασμένη βάση με βελτιωμένα χαρακτηριστικά.

Συχνά χρησιμοποιείται ως PLC interface και είναι ιδανικό για εφαρμογές που απαιτείται εξοικονόμηση χώρου.

Με πλάτος μόλις 6mm, και την εγγύηση της Omron για υψηλή αντοχή και αξιοπιστία το G2RV-ST καλύπτει όλες τις απαιτήσεις για χρήση σε βιομηχανικές εφαρμογές.

Το ρελέ 6mm G2RV προσφέρει διπλάσια διάρκεια ζωής από τον μέσο όρο ρελέ 6mm της αγοράς

  • Κλέμμες ταχείας σύνδεσης, 2,5mm2 (push-in plus)

  • Μηχανισμός συγκράτησης του ρελέ με ασφάλεια τυχαίου χειρισμού

  • Νέες μπάρες γεφύρωσης για απλοποίηση της καλωδίωσης

  • LED/mechanical flag – για έλεγχο λειτουργίας

  • Διάφανο περίβλημα για έλεγχο της κατάστασης του ρελέ

  • Λεπτός σχεδιασμός για εξοικονόμηση χώρου

Η ποιότητα των ρελέ OMRON

Η δημιουργία ρελέ υψηλών προδιαγραφών και επιδόσεων μπορεί να φαίνεται σαν μια απλή διαδικασία, παρ’ όλα αυτά, απαιτεί προηγμένες μεθόδους κατασκευής.

Αυτό εξασφαλίζει ότι κάθε εξάρτημα μέσα στα ρελέ μας είναι συναρμολογημένο με ακρίβεια και προστατευμένο από κάθε εξωτερικό ρύπο.

Η παράβλεψη αυτού του κρίσιμου βήματος θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την αξιοπιστία των ρελέ και να υπονομεύσει τη δραστηριότητα μεταγωγής τους.

Κατά καιρούς, τα μηχανήματα μπορεί να αντιμετωπίσουν απροσδόκητη διακοπή λειτουργίας προκαλώντας πολλαπλά προβλήματα στην παραγωγική διαδικασία,  λόγο βλάβης σε κάποιο ρέλε.

Η OMRON με οδηγό την πολυετή εμπειρία της και επενδύσεις σε πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικασία παραγωγής είναι σε θέση να προσφέρει  μικρορελέ κορυφαίας ποιότητας και αξιοπιστίας.

Related Products

G70V

I/O relay terminal

Νέα

Εταιρικά Νέα & Εφαρμογές Υλικών